baner low

گواهینامه ایزو برای فست فود

 ایزو 22000

گواهینامه ایزو برای فست فود

مقررات ایمنی مواد غذایی

ایمنی مواد غذایی توسط فرآیند انطباق دقیق کنترل می شود. ابتکارات و مقررات بسیاری را برای تضمین ایمنی مواد غذایی برای مصرف کنندگان نهایی معرفی شده است.

در ادامه برخی از مقررات ایمنی مواد غذایی که در امارات متحده عربی طی سال‌ها اجرا می‌شوند تا اطمینان حاصل شود که رعایت استانداردهای کیفیت غذا همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است، آمده است.

1. تصویب قانون ایمنی مواد غذایی

2. معرفی سیستم ملی تایید صلاحیت و ثبت مواد غذایی

3. راه اندازی سیستم ملی هشدار سریع ایمنی غذا

4. کنترل کاربردی مواد غذایی وارداتی برای مقاصد غیر تجاری.

قوانین، مقررات ایمنی مواد غذایی را برای حفظ کیفیت و ایمنی غذا تحمیل می کند. همچنین حفاظت از سلامت عمومی و مصرف کنندگان را تضمین کنید.

همچنین، سیستم هشدار سریع ملی برای ایمنی مواد غذایی دارای مکانیسم‌هایی برای مدیریت هشدارهای خطر مواد غذایی و ممنوعیت یا لغو ممنوعیت غذاهای تقلبی و نام تجاری نامناسب است.

به عنوان یک تولید کننده غذا یا هتلدار ، آنها باید از مقررات دولتی در مورد ایمنی مواد غذایی اطمینان حاصل کنند.

هتلداران می توانند گزینه های دریافت گواهینامه با گواهینامه ISO 22000 و HACCP (تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی) را بررسی کنند.

انجام این کار آنها را قادر می سازد تا اولین سیستم داخلی با کیفیت را در کسب و کار مواد غذایی شما ایجاد کنند تا تمامی عملیات روزانه کسب و کار شما را ساده و بررسی کنند.

 

گواهی HACCP

گواهینامه HACCP اطمینان از ایمنی محصولات غذایی شما را ارائه می دهد.

این یک رویکرد سیستماتیک و پیشگیرانه نسبت به ایمنی مواد غذایی و پذیرش متدولوژی داخلی در تولید محصولات است.

استاندارد صدور گواهینامه ISO 22000 الزامات ایجاد یک سیستم HACCP قوی را برجسته می کند.

اخذ گواهینامه HACPP به ایجاد یک نام تجاری کمک می کند که باعث اعتماد در بازار می شود.

گواهی HACCP یکی از استانداردهای محبوبی است که برای ایمنی مواد غذایی اجرا شده است. این یک رویکرد پیشگیرانه برای محافظت از مواد غذایی در برابر خطرات (فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی) است.

HACCP تضمین می کند که اقلام غذایی از همان مراحل اولیه به جای بازرسی فقط در مرحله پایانی، عاری از خطر هستند. بنابراین، به کاهش خطرات احتمالی کمک می کند.

گواهی HACCP - اصول کلیدی

در زیر اصول کلیدی گواهی HACCP آورده شده است.

تجزیه و تحلیل خطر را انجام دهید - خطرات بالقوه ای را که ممکن است به مواد غذایی ناامن منجر شود شناسایی کنید.

شناسایی نقاط کنترل بحرانی (CCP)

ایجاد محدودیت های بحرانی برای کنترل تمام خطرات در محدوده.

CCP ها را به طور منظم و دوره ای نظارت کنید.

اقدامات اصلاحی را ایجاد کنید تا خطرات را همیشه کنترل کنید

تأیید - بررسی کنید که آیا سیستم طبق برنامه مورد نظر کار می کند یا خیر

ثبت سوابق - تمام سوابق تجزیه و تحلیل نمونه های غذای آزمایش شده را حفظ کنید.

HACCP فهرستی از رویه ها و اقدامات اساسی برای کسب و کار برای کنترل مقرون به صرفه ایمنی مواد غذایی را ارائه می دهد.

گواهی HACCP به تولیدکنندگان، پردازش‌کنندگان، توزیع‌کنندگان، صادرکنندگان محصولات غذایی امکان می‌دهد تا از منابع فنی به نحو احسن و مقرون به صرفه برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی استفاده کنند.

 

HACCP CERTIFICATION

گواهی HACCP – مزایای کلیدی

    صرفه جویی در هزینه برای کسب و کار شما در بلند مدت

    استانداردهای ایمنی غذایی خود را افزایش دهید

    از رعایت قوانین ایمنی مواد غذایی امارات اطمینان حاصل کنید

    کار تیمی و کارایی را ارتقا دهید

    اعتماد و اطمینان مشتری را جلب کنید

گواهی HACCP برای همه تولید کنندگان، تامین کنندگان، خرده فروشان در زنجیره غذایی صرف نظر از اندازه کسب و کار، قدرت کارمند، موقعیت مکانی و غیره است.

    میوه ها و سبزیجات

    محصولات گوشتی

    محصولات لبنی

    محصولات شیلات

    ادویه ها

    غلات

    نانوایی و قنادی

    آجیل

    رستوران ها و پذیرایی

    عملیات فست فود

 

ISO 22000 استاندارد سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

استاندارد ISO 22000 الزامات توسعه یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را برجسته می کند.

دریافت گواهینامه از یک سازمان معتبر بین المللی گواهینامه، تصویر برند شما و اعتماد مشتری را افزایش می دهد.

گواهینامه ISO 22000 شامل مستندات مناسب و استانداردهای اجرایی برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی است.

مزایای ISO 22000 سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی

    بهبود کنترل فعالیت های ایمنی مواد غذایی

    انطباق مقررات با استانداردهای ایمنی مواد غذایی

    افزایش اعتماد مشتریان و ذینفعان

    بهبود مدیریت ریسک

ISO 22000 بر اساس دستورالعمل HACCP مطابق با Codex Alimentarius و اصول مدیریت استاندارد ISO 9001 است.

ISO 22000 یک گواهینامه معتبر بین المللی ISO ایمنی مواد غذایی است که برای کل زنجیره غذایی طراحی شده است.

این امر برای همه شرکتهایی که مستقیم یا غیر مستقیم در زنجیره غذایی دخیل هستند ، شامل صنایع بسته بندی و شوینده که با صنایع غذایی مرتبط هستند ، صدق می کند.

HACCP تنها بر کیفیت غذا متمرکز است در حالی که ISO 22000 همچنین فرایندها و ساختارهای تجاری را بررسی می کند.

بنابراین ، بهترین راه این است که از ISO 22000 و گواهینامه HACCP استفاده کنید تا 100٪ ایمنی غذا و رعایت مقررات برای نام تجاری مواد غذایی شما تضمین شود.

ایزو9001 سیستم مدیریت کیفیت و ایزو14001 سیستم مدیریت زیست محیطی و ایزو45001 سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی سه استاندارد ایزو عمومی مهم هستند که برای رستوران و فست فود کاربردی هستند بخصوص و خاصا گواهینامه ایزو9001 که مهمترین و اولین استاندارد ایزو هست که به سازمانها و فست فودها توصیه می گردد.

 

نحوه اخذ ايزو ارزانصفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

نظرات خود را ارسال کنید

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
  • تهران - جنت آباد - بلوار مجاهد کبیر - کوچه بنفشه 11 - پلاک 108 - طبقه سوم - واحد 8
  • 44810270- 021
  • 9691207- 0921
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ارسال پیغام

  ایمیل ارسال نشد !   Your email has been sent.
بالا